O nama

Stovarište građevinskog materijala 22. septembar je kompanija čija je osnovna delatnost trgovina i transport građevinskog materijala. Pored toga bavimo se i prevoz robe u Srbiji i inostranstvu.

Već više od dve decenije kod nas možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih materijala i široku lepezu proizvoda u građevinarstvu.

Otvoreni smo 6 dana u nedelji, od 07:00 do 16:00 časova a svu robu koju poručite kod nas možemo i isporučiti na kućnu adresu.

Naše osoblje može u svakom trenutku da Vam pomogne da pronađete najbolje rešenje za Vaše građevinske potrebe. Nudimo vam kompletnu uslugu po povoljnoj ceni, a pritom vam štedimo vreme i novac, jer kod nas možete dobiti građevinski materijal na vašoj lokaciji i u dogovorenom vremenskom periodu, a pritom možete platiti gotovinski po preuzimanju.

Po potrebi, posedujemo utovarnu rampu koja omogućuje lakši utovar i istovar robe.

Kontaktirajte nas i uverite se u našu profesionalnost. Mnoštvo zadovoljnih klijenata idealan su pokazatelj uspešnosti i posvećenosti ove firme.

Sa ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge ka destinacijama u Srbiji i inostranstvu.

Naš vozni park čine najsavremeniji kamioni, euro 5 i 6 standarda i poluprikolica, standardnim i duplopaletnim tovarom, kao i komercijale prikolice.

22. septembar - O nama

Realizaciju i kontrolu svakog transporta, od rezervacije kamiona do trenutka istovara obavljaju naši iskusni menadžeri transporta.

U ponudi naravno imamo i manja vozila čija je glavna prednost lakši prilaz teže pristupačnim lokacijama gde nije moguće prići velikim kamionima.

Osim osnovne usluge tj. kamionskog transporta robe, pružamo i uslugu kombi prevoza. Za sve one kojima je potreban prevoz stvari manjih dimenzija, odnosno manja količina robe, ova vrsta prevoza predstavlja idealan izbor.

Ako imate neko pitanje u vezi sa cenom transporta ili nekim drugim vozilom, njegovim dimenzijama, specifičnim uslugama, prevozom specijalnih predmeta ili bilo čime vezanim za unutrasnji transport, medjunarodni transport ili bilo kakav prevoz robe, javite nam se putem kontakt forme ili nas pozovite na neki od telefona sa dna stranice.