Reference

Dobavljači

Mladost Leskovac

Mladost Leskovac

MLADOST je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača građevinskog materijala u regionu, poznato ime na tržištu, sinonim za kvalitetne crepove i blokove za zidanje i međuspratne konstrukcije koji su zahvaljujući kvalitetu pronašli put do zadovoljnih korisnika na celoj teritoriji Srbije i Kosova, ali i na tržištima Makedonije, Bugarske, Rumunije, Albanije, Crne Gore i Rusije.

Wienerberger Srbija

Wienerberger Srbija

Wienerberger AG je svetski lider-proizvođač građevinskog materijala i infrastrukturnih rešenja sa sedištem u Beču. Jedini smo multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke i glinenog crepa, plastičnih i keramičkih cevi, kao i betonskih i glinenih elemenata za popločavanje.

Nexe Novi Bečej

Nexe Novi Bečej

Vizija Nexe Grupe je biti vodeći proizvođač građevinskih materijala, prepoznat po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlene i društvenu zajednicu.

Ljudi, njihove potrebe, lični napredak i razvoj zaposlenih u Nexe Grupi su od izuzetne važnosti, jer je naša snaga u znanju i veštinama naših zaposlenih.

Titan cementara Kosjerić

Titan cementara Kosjerić

TITAN Grupa je međunarodni proizvođač cementa i građevinskih materijala koja poslujući odgovorno i sa integritetom doprinosi održivom razvoju i teži da zadovolji potrebe društva.

Razvijamo se kao multiregionalni, vertikalno integrisani proizvođač cementa, kombinujući vrhunsku operativnost i duh inicijative sa poštovanjem ljudi, društva i životne sredine.

Kupci

Kopaonik Beograd, PJ Kraljevo

Kopaonik Beograd

“Kopaonik” je osnovan kao trgovinsko preduzece 1946. sa sedistem u Beogradu. Njegov deo u Kraljevu je osnovan 1949. godine za svo ovo vreme “Kopaonik” se transformisao u skladu sa zahtevima vremena i trzista. Krajem 2000. godine “Kopaonik” je postao akcionarsko drustvo.

Duga Color Kraljevo

Duga Color Kraljevo

Duga Color Kraljevo firma koja se bavi prodajom boja, lakova, lepkova, fasada, izolacionog materijala, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u građevinarstvu.

AMS Union Trstenik

AMS Union Trstenik

"AMS union" d.o.o. osnovan je oktobra 1999. godine sa sedištem u Tsteniku. Od osnivanja pa do danas firma se bavi uvozom i distribucijom materijala iz oblasti građevinarstva. Svi materijali su ekološki, atestirani i provereni u praksi. Osnovna delatnost firme je veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala.

Kvatro Beograd

Kvatro Beograd

Stovarište građevinskog materijala „Kvatro“ postoji do 1998 godine i bavi se građevinskim materijalom, maloprodajom i veleprodajom, preradom betonskog gvožđa, proizvodnjom fert gredica i prometom svih vrsta materijala potrebnih za gradnju objekata. Takođe, u svojoj ponudi imamo i gotov beton.